Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 septembrie 2010

Femeie pufoasa

De la adevaratii cuceritori, pana la barbatii cu un succes modest la femei, toti am simtit-o in brate. Femeia pufoasa!

Aceasta varicela din copilarie a maturitatii barbatesti.
Varicela? Explic.

Cand esti mic, in generala spre exemplu, printre cele mai de pret cadouri pe care le poti primi este sa nu te duci la scoala, din orice motiv. Asemanarea aici, cu barbatul matur este ca, printre cele mai de pret cadouri pe care le poti primi este sa "descarci bazooka", sa "marchezi" sau, mai pe shleau, aham aham, sa futi, la fel, din orice motiv. Problema e ca dupa ce aflii ca nu te mai duci la scoala o saptamana intreaga, poate chiar doua!!! si ai euforia aia care-ti cuprinde corpul inundat de certitudinea cadoului, incepe nasoleala. Te mananca. Doamne Dumnezeule, ce te mananca! Peste prima zi mai treci cum treci, dar pe masura ce trece timpul totul nu mai pare o idee asa de buna... La barbatul matur, dupa ce o "arde" pe pufoasa in prima seara, incepe si aici sa se imputa treaba. Parca nu isi aduce aminte sa fi avut fantezii sexuale cu Modelino...sau cu miere intr-un balon. Lut proaspat udat? Ma rog, intelegeti voi. O idee care la inceput parea castigatoare s-a materializat intr-un adevarat cosmar. Tzias pana ta, si ce te mai mananca!

Fiecare barbat vrea un fund din care sa sara monezile cand le arunci spre el. Carne de 16-18 ani se zice in literatura de specialitate. Nu e nimic pe lume mai misto decat carnea de 16-18 ani. Din pacate...

Dar nu este mai mult la o femeie decat carnea din care este alcatuita? Ce privire minimala mai este si asta? Femeia este compusa din atitudine, din ce gandeste, nu este un obiect de pipait!

Clar! Si Einstein uda femei din lumea larga. Mmm, ce minte superba si apetisanta. Miam Miam!

So......hit the gym, ladies!

Urmatorul post va fi despre barbatii cu burta, in compensatie, ale caror randurile le-am umplut si eu timp de 3 ani, mereu prezent la apel. Burta Calin? Prezent domn' plutonier!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu